Norsklei.no er en del av det norske ECIT konsern, der eier Unilei, selskapet bak Norsklei. Vi formidler, registrerer, vedlikeholder og fornyer LEI-koder (Legal Entity Identifier) for virksomheter, foreninger og fond. Mange banker, advokater og revisorer henviser til oss.

Hos norsklei.no får du billig og rask LEI-kode service – faktisk den billigste og raskeste opprettelse, fornyelse og flytting av LEI-koder i Norge. Det kan vi levere fordi vi har optimert og automatisert alle prosesser, sånn at det er enkelt, sikkert og raskt for deg å opprette ditt LEI-nummer.

Sikkerhet og kundeservice hos norsklei.no

Selskapet er stiftet av Bo Korsager i 2017. Formålet med norsklei er å tilby kundene en nordisk formidler av LEI-koder hvor sikkerhet, transparens og kundeservice er i høysetet. Med et nordisk alternativ til de mange utenlandske formidlere, ønsker norsklei å tilby en personlig, sikker og serviceminded inngang til LEI-systemet. Derfor kan du alltid få tak i en medarbeider hos norsklei - hvis du er i tvil om noe eller har bruk for en forklaring på LEI-systemet.

Norsklei er gennem Unilei offisiell GLEIF Local Operating Unit (LOU). Det betyr at vi er akkreditert tilbyder godkjent av GLEIF. Vi er en del av ECIT Group – et konsern notert på børsen Euronext Growth i Oslo. Med 2100 ansatte i Norge, Danmark og Sverige, som tilbyr IT-løsninger, forretningssystemer samt HR- og regnskapsløsninger.

 

 

Bo Korsager

Stifter og medeier av norsklei.
Master of Science in Planning & Organisation
info@norsklei.no og +47 21 56 68 70.
Finn meg på LinkedIn