Vi har gjort fornying eller flytting av din LEI-registrering enkelt for deg. Vi sørger for problemfri fornying/rebestilling av din LEI-kode. Velg LEI-service, tast inn LEI-nummer eller virksomhetsnavn, klikk på Lagre og fortsett. Enklere blir det ikke!

Blir du i tvil om noe underveis, sitter vi klar ved mail og telefon: info@norsklei.no og 21 56 68 70.

Selskapsopplysninger
Lastes fra LEI
Brukerinformasjon

Du kan laste ned fullmakt her: Fullmakt

Automatisk fornyelse av LEI-koden

Din LEI-kode skal fornyes hvert år. Du kan overlate dette til oss ved å velge LEI-registrering for ett, tre eller fem år, så tar vi oss av alt. Velger du et flere-årig abonnement, blir årlig beløp mindre. Se vår prisliste.
Vi er eksperter i LEI-koder og LEI-registrering og er offisiell GLEIF registreringsagent.

Vi sender LEI-koden til deg – og du er klar til å handle

Når din LEI-kode er godkjent sender vi den til deg på mail. Det tar normalt 1-2 hverdager eller 1-24 timer med ekspresslevering. Hvis din virksomhet er registrert i Norden, mottar din bank ofte LEI-koden automatisk, og du behøver ikke å foreta deg noe mer. I andre tilfeller må du huske å sende koden til din bankrådgiver. Alle LEI-koder ligger i en offentlig tilgjengelig database hos GLEIF – det globale LEI-register.

For det meste kan du handle med verdipapir så snart du mottar ditt LEI-nummer. Noen banker forlanger imidlertid at LEI-nummeret skal kunne søkes i GLEIF's website index før du kan handle. Indexet oppdateres hver dag omtrent kl. 13., det betyr at du i enkelte tilfeller kan risikere å måtte vente til neste dag.

Ønsker du å overføre din LEI-kode til norsklei.no?

Det er enkelt å overføre din LEI-kode til oss. Du må bare fylle ut skjemaet her på siden, så tar vi oss av resten. Din LEI-kode endrer seg ikke, og det er gratis å overføre den. Når vi overtar din LEI-registrering skal vi koordinere med din tidligere leverandør, derfor kan det ta litt tid å gjennomføre overførselen – typisk kan det ta opp til en uke.

Transparens

Transparens kjennetegner norsklei. Her er ingen ekstra gebyr eller omkostninger – du betaler det faste lave beløpet, og vi tar oss av alt. Husk å gi oss beskjed hvis det skjer endringer i dine data eller kontaktopplysninger, så oppdaterer vi i LEI-systemet uten ekstra omkostninger for deg.