Opprett LEI-kode nå og få Norges laveste priser og den raskeste og enkleste etableringen. Vi har automatisert prosessene, du trenger bare å taste inn organisasjonsnummer, mail og kontaktperson.  
Er du i tvil om noe angående opprettelse av din LEI-kode, så ta kontakt med oss på 21 56 68 70 – vi sitter ved telefonen, klar for å hjelpe deg videre med registreringen.

Ingen resultater.

Selskapsopplysninger
Informasjon lastes
Eierskap og kontroll

Ingen resultater.

Informasjon lastes
Ultimativt morselskap

Ingen resultater.

Informasjon lastes
Brukerinformasjon

Du kan laste ned fullmakt her: Fullmakt

Du mottar din LEI-kode lynraskt

Når din LEI-kode er godkjent sender vi den til deg på mail, og du kan som regel benytte den med det samme. Det tar normalt 1-2 hverdager og mellom 1 og 24 timer med ekspress-opprettelse. Din bank mottar som regel LEI-koden automatisk dersom din virksomhet er registrert i Norden – og du trenger ikke å foreta deg noe mer. I andre tilfeller må du huske å sende koden til din bankrådgiver.

Hvorfor skal du opprette en LEI-kode?

Formålet med LEI-systemet er å skape transparens i de finansielle markedene og overvåke finansielle transaksjoner globalt. LEI-systemet skal bidra til å avsløre økonomisk kriminalitet, sikre økonomisk vekst og forebygge finansielle kriser.
Les mer om LEI-koder og bakgrunnen for at du skal ha et LEI-nummer her
Hva er LEI-koder?

GLEIF (Global Legal Identifier Foundation) er en overnasjonal non-profit organisasjon som skal støtte implementering og bruk av LEI-koder. GLEIF akkrediterer lokale organisasjoner, LOU (Local Operating Unit) til å utstede LEI-koder i Global LEI Index. GLEIF står for det globale LEI-register. Vi er akkreditert av GLEIF som formidler af LEI-koder

Hva betyr LEI-nummeret?

LEI-nummeret består av 20 karakterer. De angir hvem som har utstedt koden (LOU), identifiserer den enkelte virksomhet, kontrollsifre og et par plassholdere til fremtidig funksjonalitet. Numrene kan se helt forskjellige ut:

  • OLJEFONDET AS: 549300L6OF3Y7Q3NQW66
  • OSLO BØRS ASA: 5967007LIEEXZXHDL433
  • Marine Harvest Norway AS: 54930032981C5KDPG738
  • SKAGEN INVEST AS: 213800YXXULFDSUP4I52

Vi passer på dine data

De opplysninger vi får og behandler ved LEI-registrering, er primært opplysninger fra Brønnøysundregistrene, selskapsopplysninger som er offentlig tilgjengelige. Altså ikke personlige opplysninger. Du kan være trygg på at vi behandler alle dine data seriøst og sikkert. Vi tar vare på dine opplysninger i 10 år i henhold til GLEIF’s forskrifter, og alle data ligger på en europeisk server.
Les mer om våre retningslinjer for personvern her

Det blir ikke enklere å opprette en LEI-

Når du oppretter en LEI-kode henter vi automatisk virksomhetsopplysninger fra Brønnøysundregistrene. Det eneste du må gjøre er å angi en kontaktperson og kontaktopplysninger, så tar vi oss av resten. Har du ikke et CVR-nummer kan vi sannsynligvis hjelpe deg – ring oss på 21 56 68 70 nå.